Jdi na obsah Jdi na menu
 


2022

31. října v 18:28 vyjela jednotka k požáru ve sběrných surovinách v obci Kuchař. Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že se jedná o požár odpadu. Okamžitě byly zahájeny hasební práce a ochlazování tlakový lahvích. Následně byl vyhlášen druhý poplachový stupeň. K likvidaci požáru bylo nasazeno několik vodních proudů. Zásah probíhal v dýchací technice. Na místě společně s HZS Řevnice, JSDH Jinočany, JSDH Třebotov, JSDH Rudná, JSDH Ořech, JSDH Solopisky, JSDH Choteč a PČR
 
24. října v 10:06 vyjela jednotka k požáru dřevěného stánku na hradě Karlštejn. Jednalo se o prověrovací cvičení. Naše jednotka měla za úkol zřídít čerpací stanoviště na Mořině, kde probíhalo doplňování cisteren.
 
31.července v 11:32 vyjela jednotka na žádost KOPIS Kladno k lesnímu požáru v Hřensku. Vyjeli jsme společně s JSDH Rudná. Po příjezdu na místo události jsme byli nasazeni na sektor číslo 3 úsek 1, kde působil Středočeský kraj. Prováděli jsme vyhledávání a likvidaci skrytých ohnisek. K likvidaci jsme používali proudy „D“, ženijní nářadí a ruční stříkačky. Naši činnost v místě události jsme ukončili ve středu kolem 21:00. Zásah byl fyzicky velice náročný kvůli vysokým teplotám a náročnému terénu.
 
 
24. července v 20:49 vyjela jednotka k požáru do obce Vráž. Průzkumem na místě bylo zjištěno, že se jedná o nenahlášené pálení.
Na místě společně s HZS Beroun, JSDH Chyňava, JSDH Králův Dvůr

7. července v 18:12 vyjela jednotka k požáru skládky do Kralup nad Vltavou. Na místě celou noc prováděla hasební práce v dýchací technice. Jednotka se zpět na základnu vrátila druhý den ráno v 8:30.

https://www.hzscr.cz/docDetail.aspx?docid=22317863&docType=ART&fbclid=IwAR0zEBGMVI4i4G9sdMDBDFVKYCaHQwQWAMOlCiTGUp7HJCsc3h_i-gmYe44

30. června v 7:12 vyjela jednotka ke spadlé větvi přes komunikaci v obci Lužce. Větev byla pomocí motorové pily odstraněna z vozovky.

25. června v 2:55 vyjela jednotka k zatopenému sklepu do obce Vysoký Újezd. Jednalo se o zatopené sklepní prostory, kde jsou umístěny technologie. K odstranění vody bylo nasazeno několik čerpadel. Po této události jednotka odčerpávala vodu ze zahrady ve Vysokém Újezdě. Následně přejela do obce Lužce, kde bylo vytopeno několik domů a sklepů. Jednotka se vrátila na základnu po 13 hodinách od výjezdu k první události.

20. června v 16:02 vyjela jednotka k spadlému stromu přes komunikaci v obci Mezouň. Z této události přejela jednotka ke spadlé větvi přes vozovku do obce Lužce, následně provedla odstranění větví na komunikaci v obci Vysoký Újezd.
 
1. května v 4:16 vyjela jednotka k neuhašenému ohništi po čarodějnicích v obci Kozolupy. K uhašení byl použit vysokotlaký proud.
Na místě společně s HZS Řevnice.
 
15. dubna v 16:53 vyjela jednotka k požáru štěpky do obce Tachlovice. Průzkumem na místě byl zjištěn požár hromady štěpky. K likvidaci požáru byl nasazen proud D a hasící hřeb. Pomocí traktoru s lžící došlo k rozebrání hromady štěpky a následné likvidaci požáru.
Na místě společně s HZS Beroun a JSDH Ořech.
 
7. dubna v 18:12 vyjela jednotka k uvolněnému plechovému opláštění střechy na rodinném domě ve Vysokém Újezdě. Uvolněné plechy byly odstraněny.
Na místě společně s HZS Řevnice.
 
6. dubna v 6:55 vyjela jednotka k požáru mezistropu haly do obce Mořina. Požár byl zlikvidován pomocí několika proudů D.
Spolupráce s HZS Řevnice a JSDH Hlásná Třebáň.
 
1. dubna v 0:14 vyjela jednotka k požáru stavební buňky v obci Vráž. Po příjezdu již na místě události zasahovala jednotka HZS Beroun. Jednotka prováděla zálohu na místě. Na místě události nalezena osoba-exitus.
Spolupráce s HZS Beroun a JSDH Chyňava.

16. března V 14:40 vyjedla jednotka k požáru v regulační stanici plynu v obci Drahelčice. Při cestě k místu události byla jednotka odvolána.

9. března v 16:33 vyjela jednotka k požáru štěpky do obce Mezouň. Průzkumem na místě byl zjištěn požár štěpky. K likvidaci požáru byl nasazen proud D, vysokotlaký proud a hasící hřeb. Pomocí traktoru s lžící došlo k rozebrání hromady štěpky a následné likvidaci požáru. Večer jednotka provedla kontrolu místa požáru a bylo objeveno pomocí termokamery, kde se zvyšuje teplota a dochází zde k požáru. Požár byl zlikvidován opět pomocí proudu D. V nočních hodinách byla provedena další kontrola, tentokrát už vše bylo v pořádku.

Na místě s HZS Beroun.

29. ledna v 17:15 vyjela jednotka k uvolněnému stavebnímu oplocení do obce Vysoký Újezd. Plot byl rozebrán a místo bylo zabezpečeno, aby nedošlo k dalšímu pohybu. Na místě s HZS Řevnice.

20. ledna v 11:10 vyjela jednotka ke spadlé velké větvi na komunikaci do obce Mořina. Větev byla z vozovky odstraněna a následně byl proveden úklid vozovky.